Charlie Gustavsson

Barn från 90-talet / Permalink / 1
 
Charlie Gustavsson föddes 1992 i Stockholm. Han syndes för första gången i Rederiet men det var inte förrens han fick en huvudroll i Hjälp Rånare som folk la märke till honom. Man har efter det kunnat sett honom i mindre roller i både filmer och tvserier. De senaste åren har man sett honom allt oftare, så kanske får vi se honom i några större roller i framtiden.
 
Charlie är väldigt intresserad av politik och röstar själv på det rosa partiet Feministerna (Fi). Han är också ett fan av fotboll och Håkan Hellström.
Vill ni veta mer om honom så kan ni hitta honom båda på Twitter och Instagram
Twitter: CharlieGson
Instagram: Charliegustafsson
 
Filmografi
2001 - Rederiet, som Ragnar Dahlén
2001 - Mirakelpojken, som Ronny/Mirakelpojken
2002 - Hjälp! Rånare!, som Sebbe
2004 - Falla Vackert, som Isak
2005 - Livet enligt Rosa, som Robby T
2009 - Så olika, biroll utan namn
2009 - I taket lyser stjärnorna, som Oscar
2010 - Tusen gånger starkare, som Viktor
2010 - Den fördömde, som Roger
2010 - En gång hjälte, som Ludvig
2012 - Dubbeliv, som Niko
2013 - IRL, som Filip
2013 - Julie
2013 - Tyskungen, som Per Ringholm
2014 - Tjockare än vatten, som pensionatsgäst
2014 - Vikingshill, som Markus
 


Källor: Wikipedia, Charlies twitter och instagram
 

Lyoness

Barn från 70-talet / Permalink / 0
Ni vet den där känslan man får när man har lyckats hitta något fint på rean och känner att man gjort ett riktigt fynd efteråt? Att man kanske endast behövde betala 150 kronor fast plagget egentligen kostade 200. Tänk om man kunde känna så efter varje gång man har handlat någonting. Och ja, det kan man faktiskt.
 
Lyoness är ett företag där du får tillbaka pengar för varje inköp du gör. De ger oftast tillbaka en viss procent av allt du handlar, och det är många fler affärer som är anslutna till det här än vad man kan tro. Man kan bland annat få tillbaka pengar efter att man internetshoppat på Nelly eller Asos, men du kan också hitta många mindre butiker och företag i din egen stad. Lyoness är någonting som gynnar alla och det är så enkelt att använda.

Så gå in på deras hemsida HÄR och läs mer, så kan du spara en hel del pengar i din vardag!

 


Erik Lindgren

Barn från 70-talet / Permalink / 1
Erik Lindgren föddes 1972 i Bromma, Stockholm. Han är känd för sin huvudroll i Rasmus på luffen.
Erik valdes ut till huvudrollen i Rasmus på luffen bland 700 sökande pojkar. Efter sin medverkan i Rasmus på luffen var han med i Folkans uppsättning av Snövit och de sju dvärgarna, där han spelade dvärgen Kloker. På 90-talet medverkade han i ett avsnitt av TV-programmet 7 till 9 (där han var en av 4 tidigare barnstjärnor från Astrid Lindgren-filmatiseringar) som tävlade i en frågesport om Lindgren.
 
Filmografi
1985 - Pelle Svanslös i Amerikatt (röst)
1985 - Taran och den magiska kitteln (röst)
1985 - Vägen till Gyllenblå (TV-serie)
1981 - Rasmus på luffen

 
Källor: Wikipedia
 
Till top