Hanna Alsterlund

Barn från 80-talet / Permalink / 0
Hanna Alsterlund föddes 1989 i Stockholm. Vi känner igen henne som Nina i Johan Falk-serien.

Förutom att medverka i Johan Falk så har Hanna studerat vid Uppsala universitet. Hon har arbetat hos underklädsmärket Twilfit i Uppsala där hon idag är bosatt..
 
Filmografi
  • 1999 – Noll tolerans
  • 2001 – Livvakterna
  • 2003 – Den tredje vågen
  • 2009 – Johan Falk – Gruppen för särskilda insatser
  • 2009 – Johan Falk - Vapenbröder
  • 2009 – Johan Falk - National Target
  • 2009 – Johan Falk - Leo Gaut
  • 2009 – Johan Falk - Operation Näktergal
  • 2009 – Johan Falk - De Fredlösa
  • 2012 – Johan Falk: Spelets regler
  • 2012 – Johan Falk: De 107 patrioterna
  • 2012 – Johan Falk: Alla råns moder
  • 2012 – Johan Falk: Organizatsija Karayan
  • 2012 – Johan Falk: Barninfiltratören
  • 2012 – Johan Falk: Kodnamn Lisa

     

Frida Bjernheim

Barn från 80-talet / Permalink / 0
Frida Bjernheim föddes 1984 i Falun. Hon spelade Miranda i tv-serien Pip Larsson. Efter det hade hon bara en liten roll i Jesus lever.

Frida flyttade till Stockholm 1999 och började på Adolf Fredriks musikskola. Efter det studerade hon vidare på Naprapathögskolan.
Frida är fortfarande bosatt i Stockholm, vad hon gör idag kunde jag inte hitta.

Filmografi
1998 – Pip-Larssons (TV-serie)
2000 – Jesus lever(TV-serie)
 

Emelie Rosenqvist

Barn från 80-talet / Permalink / 0

Emelie Rosenqvist föddes 1980. Hon slog igenom som 9-åring i Prima Ballerina och har därefter medverkat i flera roller i mestadels tvserier.

Hon utbildade sig vid Dramatiska institutets radiolinje vilket gjort att hon har medverkat i flera föreställningar och program för radioteatern tex, Rött & svart och Surdegshotellet.

Filmografi
2012 - Studio sex
2011- Anno 1790
2008 - LasseMajas detektivbyrå - kameleontens hämnd
2007 - Upp till kamp! (TV)
2006 - LasseMajas detektivbyrå (TV-serie)
2006 - Min frus förste älskare
2005 - Lasermannen (TV)
2005 - Kommissionen (TV-serie)
2002 - Pappa & burken till fisken (TV)
1998 - Pip-Larsson (TV)
1996 - Ellinors bröllop
1996 - Skuggornas hus (TV)
1993 - Allis med is (TV)
1989 - Prima ballerina (TV)

 
 
Till top